19 iulie 2013, 09:33 Caleidoscop views 6306
19 iulie 2013, 09:33 Caleidoscop views 6306

Angajații Facebook pot citi corespondența utilizatorilor


Foto: directpress.ru

Catherine Losse, o fostă angajată a Facebook, a declarat că angajații rețelei sociale au acces deplin la datele utilizatorilor. Femeia a spus că acest lucru se referă și la parolele pentru conturi.

Catherine Losse, care scria discursuri pentru Mark Zuckerberg, a spus că acum opt ani, cînd s-a angajat în această companie, personalul a dezvoltat o "Superparolă". Cu ajutorul acesteia, se putea intra în sistem de pe contul oricărui  utilizator pentru a corespondența, precum și alte informații.

Losse a remarcat faptul că mulți oameni folosesc aceeași parolă pe mai multe site-uri. Această practică, potrivit fostei angajate Facebook este o mare amenințare pentru viața privată.

În prezent, acces la datele utilizatorilor are doar personalul de suport tehnic și de securitate care investighează cazurile de hărțuire sau intimidare.

 

Sursa: directpress.ru

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1860
Populația:
1411 locuitori

Crasnogorca este o localitate-centru de comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 36 km de orașul Grigoriopol și la 66 km de Chișinău. Populaţia satului Crasnogorca alcătuia 1411 oameni în anul 2005. Satul Crasnogorca a fost înființat în anul 1860.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.