28 iulie 2013, 11:20 Caleidoscop views 9666
28 iulie 2013, 11:20 Caleidoscop views 9666

Astrologii danezi au calculat cea mai bună zi pentru nuntă


Foto: mir24.tv 

Potrivit calculelor astrologilor danezi, cea mai bună zi pentru căsătorie în acest an este 7 septembrie, relatează Lenta.ru.

Potrivit astrologilor, în dimineața zilei de 7 septembrie Marte și Venus se vor alinia  pe cer în poziția, care se presupune că maximal garantează îndrăgostiților o viață lungă și fericită.

Autoritățile locale au reacționat la declarația astrologilor într-un mod neobișnuit: au decis că doritorii pot veni să-și înregistreze căsătoria la primărie fără a depune anterior o cerere. Cu toate acestea, oficialii au declarat că nu susțin superstițiile astrologice.

Împotriva cooperării dintre autorități și astrologi s-au pronunțat reprezentanții Bisericii, precum și unii oameni de știință, dar locuitorii din Copenhaga au apreciat-o pozitiv.

Apropo, potrivit calendarului lunar, 7 septembrie 2013 va fi a treia zi a fazei lunare, care este considerată nefavorabilă pentru căsătorie.

 

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1775
Populația:
690 locuitori

Grinăuţi-Raia este un sat din cadrul comunei Grinăuţi-Moldova, raionul Ocniţa. Localitatea se află la distanța de 23 km de orașul Ocnița și la 230 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 690 de oameni. Satul Grinăuți-Raia a fost atestat documentar în anul 1775.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.