31 iulie 2013, 15:28 Caleidoscop views 14149
31 iulie 2013, 15:28 Caleidoscop views 14149

Din întîmplare turiştii l-au filmat pe video pe Yeti, Omul Zăpezii


 Foto: topnews.ru

În pădurile din Canada un cuplu de turiști a reuşit să-l înregistreze pe video pe legendarul Yeti, Omul Zăpezii: putem urmări în cadrele filmate de amatori o creatură ciudată, care arată ca un Yeti şi care merge printre copaci.

Subiectul filmuleţului a fost filmat întîmplător pe teritoriul Columbiei Britanice de un cuplu de turiști, care au pornit într-o excursie.

Din filmuleţ se poate vedea cum o figură înaltă, acoperită cu par dens, merge încet pe deal, iar apoi se ascunde în tufișuri. Între timp, calitatea filmării nu permite să se spună cu exactitate ce fel de creatură misterioasă a intrat în cadru, menţionează Utro.ru, făcînd trimitere la surse din străinătate.

Filmuleţul video a fost plasat pe Internet şi are deja mai mult de 50.000 de vizualizări. E posibil ca acest video să-i ajute pe criptozoologi (oamenii de ştiinţă care-i studiază pe Yeti) să le dovedească existența.

Vă reamintim că ceva mai devreme în pădurile sălbatice din Arizona vînătorii Omului Zăpezii au descoperit un cuib uriaș în care ar fi putut trăi creatura dată. Au fost preluate amprentele urmelor, mostre de păr și mase fecale.

Iar în luna aprilie a acestui an, doi adolescenți din Massachusetts au găsit în timpul unei plimbări prin pădure un picior gigantic descompus. Expertiza făcută a arătat că piciorul nu aparține omului, avea însă cinci degete.

Sursa: topnews.ru

Cuvinte cheie:

turism , videoclip , Mister

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1946
Populația:
405 locuitori

Vîlcele este un sat din cadrul comunei Toceni, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Cantemir și la 109 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 405 oameni. Satul Vîlcele a fost înființat în anul 1946.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.