09 septembrie 2013, 12:09 Caleidoscop views 9680
09 septembrie 2013, 12:09 Caleidoscop views 9680

Reclamă virală: Interviul de angajare la care devii martorul Apocalipsei


Foto: unimedia.info

O nouă reclamă a reuşit să devină virală pe internet, în clipul promoţional fiind prezentat ultimul model de televizor LG, Ultra HD, cu o diagonală de 82 de inci, relatează Daily Mail, preluat gandul.info.

Spotul publicitar a fost creat după ce mai multe persoane au fost păcălite în cadrul unei farse. Astfel, diverse persoane care s-au prezentat la un interviu de angajare au putut vedea pe fereastra din spatele intervievatorului, care era de fapt un televizor, un meteorit.

Cei care s-au prezentat la aşa-zisul interviu s-au speriat atît de tare încît unii au început să ţipe, iar alţii s-a ascuns sub birou.

Sursa: unimedia.info

Cuvinte cheie:

publicitatea , apocalips , munca

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1528
Populația:
1498 locuitori

Tătăreşti este un sat şi comună din raionul Străşeni. Satul este situat la o distanță de 12 km de orașul Strășeni și la 35 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1498 de oameni. Prima atestare documentară a satului Tătărești datează din anul 1528.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.