01 octombrie 2013, 15:55 Caleidoscop views 8512
01 octombrie 2013, 15:55 Caleidoscop views 8512

Un pescar din Florida a filmat patru tornade de apă

Foto: topnews.ru

Locuitorul Floridei Kevin Johonson a mers în ocean pentru a verifica capcanele de homari cînd barca sa a fost înconjurată de patru tornade de apă. Pescarul nu s-a speriat, în ciuda valurilor și vîntului s-a apropiat de unul dintre cele patru vortexuri și a filmat fenomenul natural unic.

Cu toate acestea, salvatorii locali nu au fost impresionați de curajul lui. Ei au numit comportamentul său ca nesăbuit și au cerut locuitorilor să stea departe de uragan, iar înainte de a ieși în mare să verifice mai atent prognoza meteo.

Sursa: topnews.ru

Cuvinte cheie:

tornado , SUA , ocean

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XIX
Populația:
90 locuitori

Alexandrovca este un sat din cadrul comunei Crasnîi Octeabri din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Camenca și la 175 km de Chișinău. Populaţia satului Alexandrovca alcătuia 90 de oameni în anul 2012. Satul Alexandrovca a fost întemeiat la mijlocul secolului XIX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.