04 noiembrie 2013, 23:20 Caleidoscop views 6783
04 noiembrie 2013, 23:20 Caleidoscop views 6783

Horoscopul pentru 5 noiembrie 2013


 

BERBEC: Te simţi de parcă depărtările abisale ale Fantasticului te atrag într-o vîltoare de idei, gînduri, concepte... într-atît de mult încît nu mai ai stare să fii prezent. Prezent în timpul nostru, adică. Este o zi în care ai putea să pui cap la cap concluziile la care ai ajuns, construind un nou plan “de bătaie”, căci pasiunea pe care o investeşti în această acţiune îţi va aduce succesul, cît de curînd.

TAUR: Probabil că este una dintre zilele în care te simţi distrat, fiind neatent la ceea ce se întîmplă în jurul tău. Deşi în cazul în care ceva/cineva te agasează, are şansă de a primi din partea ta reacţii pline de energie negativă şi cuvinte încărcate cu agresivitate. Toate acestea provin de la lipsa de siguranţă, lipsa resimţită accentuat în ultimii ani. Rezervă-ţi timp pentru activitate fizică, măcar la sfîrşitul zilei.
 
GEMENI: Ai tendinţa de a-i vedea pe cei din jur prin prisma propriilor experienţe de viaţă. Probabil că nu este nimic rău în asta, pînă în momentul în care începi să cauţi în ei ceea ce nu găseşti în tine. Sfaturi, tendinţe, raţionamente... Poate că ar fi mai bine dacă astăzi ai căuta răspunsurile în ceea ce se numeşte a fi “conştiinţa universală”.
 
RAC: Astăzi ai putea avea o revelaţie. O revelaţie despre ceea ce ai de făcut de acum încolo pentru a te ridica la un alt nivel, superior celui actual. Ai putea ieşi din sărăcie (depinde ce înţelegi prin “sărăcie”), ai putea descoperi cheia tuturor problemelor tale. Dar, mai presus de toate, ai putea afla ce anume îţi face viaţa amară, privind înăuntrul propriului suflet ca printr-un portal dintre dimensiuni...
 
LEU:  O zi în care nu îţi este recomandat a te concentra foarte mult pe problemele altora. Căci ai putea să-i ajuţi fără voia lor, ai putea să-i faci să evolueze mai rapid decît este cazul. În schimb, este timpul să faci din orice activitate plictisitoare una plăcută. Să faci în aşa fel încît rutina ta zilnică să devină o încîntare, atît pentru minte, cît şi pentru suflet.
 
FECIOARA: Astăzi ­ mai ales în a doua parte a zilei ­ este posibil a fi nevoit să-ţi petreci timpul înconjurat de prieteni. Nu este ceva rău, însă este posibil a lăsa de izbelişte programul stabilit iniţial. În definitiv, ce altceva contează, în afara momentelor superbe şi petrecute alături de oameni dragi? Nu uita, însă, să aprinzi candela acasă, spunînd şi o rugăciune pentru cei plecaţi dintre vii.
 
BALANŢĂ: Se poate să fii nevoit a cheltui o importantă sumă de bani pentru casa în care locuieşti sau pentru a rezolva probleme legate de siguranţa unui membru al familiei tale. Într-adevăr, într-o perioadă complicată ­ cum este cea actuală ­ numai de aşa ceva nu aveai nevoie. Însă, trage aer în piept şi continuă, căci dacă cedezi tocmai astăzi, îţi va lua mai mult timp decît de obicei pentru a-ţi reveni.

SCORPION: O zi în care ar fi bine să nu te laşi convins prea uşor ­ mai ales de către cei din jur. O zi în care te laşi uşor distras de părerile altora, de curentele de idei la care ai acces. Ceea ce trebuie să iei în calcul este faptul că nu toate îţi sîn benefice. Caută să găseşti echilibrul între idealism, optimism şi viziunea viitorului, pe de-o parte, şi ceea ce poţi cu adevăr obţine, pe de altă parte.

SĂGETĂTOR: Tot ceea ce ţi se întîmplă în această perioadă are rolul de a te face să îţi clarifici foarte bine atît statutul, cît şi legăturile pe care le ai cu mediul tău. Astăzi, a cere ceea ce ţi se cuvine de drept ­ în special de la familie ­ este unul dintre avantajele pe care nu ar trebui să le ocoleşti. Un alt avantaj al zilei este şansa de a te simţi bine, alături de persoană dragă, ignorînd obligaţiile şi stresul cotidian.
 
CAPRICORN: Cu greu îţi înfrînezi poftele. Încă nu este nimic din ceea ce îţi doreşti pe care să nu îl achiziţionezi sau obţii. Totul este minunat, atît timp cît nu exagerezi. Din pămînt, din iarbă verde, din senin ori de nicăieri, apar în viaţa ta oameni vechi cu noi roluri, principala lor obligaţie fiind aceea de a te proteja. Este momentul să înveţi de la aceştia. Cunoaşterea cere dedicare şi muncă.

VĂRSĂTOR: Ai de-a face cu o zi destul de ciudată. Dacă în prima parte a zilei socializezi cu uşurinţă, pe măsură ce mijlocul zilei se îndepărtează, rişti momente deloc agreabile în cazul în care te mai afli încă în compania amicilor. Poate că nu ar strica dacă ţi-ai petrece după-amiaza şi seara acestei zile în solitudine, citind, practicînd hobby-ul preferat ori vreun sport oriental. Sau poate chiar plimbîndu-te...

PEŞTI: Cu graţie şi farmec, faci ca cercul de prieteni în care îţi petreci timpul să fie alcătuit din persoane dependenţe de tine. Căci astăzi, îngerii şi muzele îţi suflă-n pînzele corabiei sufletului, iar inspiraţia este a doua ta natură. Zîmbetele ar trebui să nu-ţi lipsească de pe chip, chemînd, la rîndul lor, momente plăcute şi eliberîndu-i de stres şi supărări pe cei din jur. Încearcă, totuşi, să nu îţi impui punctul de vedere cu orice chip, dar nici să crezi tot ceea ce ţi se spune, fără a verifica.

Sursa: www.astrocafe.ro

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1893
Populația:
136 locuitori

Gherșunovca este un sat din cadrul comunei Vărăncău din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Rîbnița și la 113 km de Chișinău. Populaţia satului Gherșunovca alcătuia 136 de oameni în anul 2004. Satul Gherșunovca a fost menționat documentar în anul 1893.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.