16 noiembrie 2014, 11:24 Caleidoscop views 13910
16 noiembrie 2014, 11:24 Caleidoscop views 13910

3 lucruri necunoscute despre cosmos


Foto: c0p.ru

1. Există extratereștri!

Legendarul fotbalist german Franz Beckenbauer (68 de ani) a făcut o declarație publică în care a spus fanilor că a fost vizitat de ... extratereștri.

Ei au promis să distrugă planeta dacă oamenii refuză să joace fotbal cu ei . "Trebuie să adunăm o echipă și să dăm o riposta pe cinste umanoizilor, - a spus Beckenbauer. – Planeta va fi salvată doar de fotbal !".

Fanii veteranului au rămas uimiți. Este posibil că omul a luat-o razna. Cu toate acestea, recent, Ministerul Apărării al Federație Ruse a declarat oficial că umanitatea încă nu este pregătită să se confrunte cu ... civilizațiile extraterestre. Gaz pe foc a turnat și povestea care s-a întîmplat în luna august a acestui an, atunci cînd un astronaut american Chris Cassidy, în timp ce se afla la bordul Stației cosmice internaționale , a văzut un OZN și l-a filmat. Cu toate acestea, cînd înregistrarea a nimerit pe pămînt s-a dovedit că este cel mai probabil una dintre husele antenei modulului spațial "Zvezda".

Air Force din Peru, de asemenea, nu exclude existența humanoizilor. Astfel, unul dintre conducătorii Air Force a făcut apel la cetățenii acestei țări să nu se rușineze de faptul că cineva va face haz de ei și să vorbească deschis despre contactele lor cu OZN-uri . În legătură cu aceasta își reia activitatea departamentul de cercetare a fenomenelor anormale aeriene din Peru.

2. Noua dată a Apocalipsei a fost fixată pentru vineri, 13 aprilie 2029

Oamenii de știinta nu se opresc din previziunile înfricoșătoare cu privire la distrugerea omenirii. De data aceasta, au prezis căderea pe pămînt a unui asteroid gigant. Puterea explozivă a impactului acestuia va fi egală cu forța de explozie a mii de bombe atomice. Asteroidul ar putea cădea pe teritoriul Rusiei, Americii Centrale sau Oceanul Atlantic, sute de orașe vor fi distruse. Dacă roca cosmică va cădea în ocean, se va forma un crater foarte adînc, care va provoca tsunami devastatoare. Desigur, există probabilitatea că de data aceasta coliziunea nu se va întîmpla, atunci riscul aăropierii asteroidului de Pămînt se va repeta din nou, după 50 de ani.

3. De Pămînt se apropie o planetă sau o navă spațială

Astronomii americani observă o stea apărută recent la orizont, care pînă acum nu a fost trecută pe nicio hartă de stele. Acum obiectul este vizibil după apusul soarelui, este roșu, are aripi și coadă. Planeta nu poate fi Marte, Venus sau orice alt corp ceresc cunoscut... Din octombrie 2013 oricine poate observa mișcarea lui.

Obiectul se mărește pe zi ce trece. Aceasta înseamnă că se apropie și se mișcă pe o traiectorie sinuoasă. Se zice că în perioada noiembrie - decembrie a acestui an va putea fi văzut mai clar.

Iată mesajele postate pe Internet de oamenii din diferite colțuri ale lumii: "Are un aspect ciudat, pentru că clipește alternativ ba roșu, ba albastru și își schimbă forma", " Cînd mă uit la acest obiect, am un sentiment teribil..."

Sursa: sobesednik.ru

Cuvinte cheie:

Univers , cosmos

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1614
Populația:
656 locuitori

Roşietici este un sat şi comună din raionul Floreşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Roşieticii Vechi, Roşietici și Cenuşa. Satul Roșietici este situat la o distanță de 15 km de orașul Florești și la 145 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 656 de oameni. Satul Roșietici a fost atestat documentar în anul 1614.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.