06 decembrie 2013, 16:05 Sport views 8398
06 decembrie 2013, 16:05 Sport views 8398

Moldoveanul Oleg Prepeliţă a fost desemnat cel mai bun rugbist în Rusia

Foto: jurnal.md

Atacantul moldovean Oleg Prepeliţă, legitimat la echipa Krasnîi iar (Krasnoiarsk), a fost desemnat drept cel mai bun rugbist în Rusia în sezonul curent, transmite MOLDPRES.

El a adunat cele mai multe voturi în sondajul efectuat în rîndul jucătorilor formaţiilor participante în liga superioară a campionatului şi a fost făcut public pe site-ul rugbyonline.ru. Pe locul patru în acest top onorabil a fost poziţionat compatriotul său Maxim Cobîlaş, legitimat şi el la Krasnîi iar. În această echipă mai evoluează doi jucători moldoveni, Veaceslav Titică şi Dumitru Arhip.

Anterior, Oleg Prepeliţă a fost desemnat cel mai bun jucător al clubului Krasnîi iar.

În anul curent, Krasnîi iar a devenit campioană a Rusiei şi deţinătoarea Cupei acestei ţări. Toţi cei patru jucători sînt membri ai echipei naţionale, care anul curent nu a suferit nici o înfrîngere în partidele oficiale disputate, notează MOLDPRES.

Sursa: moldpres.md

Cuvinte cheie:

rugbi , moldovenii , Rusia

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1902
Populația:
5108 locuitori

Iargara este un oraş în raionul Leova, Republica Moldova. Amplasat în sud-vestul republicii, pe malul râului Tigheci, oraşul Iargara este situat la o distanţă de 100 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 5108 locuitori. Localitatea Iargara a fost întemeiată în anul 1902, odată cu înfiinţarea staţiei de cale ferată pe traseul Basarabeasca-Prut.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.