29 ianuarie 2014, 09:55 Sport views 8479
Luptătorii moldoveni atacă finala campionatului Germaniei
Foto: ipn.md
29 ianuarie 2014, 09:55 Sport views 8479

Luptătorii moldoveni atacă finala campionatului Germaniei

Piotr Ianulov, Nicolai Ceban şi Alexandru Chirtoacă au şanse mari să dispute finala Bundesligii Germane la lupte libere şi lupte greco-romane. Echipele la care evoluează luptătorii moldoveni au făcut un prim pas spre calificarea în ultimul act al competiţiei, transmite IPN.

În prima semifinală, echipa ASV Nenindgen a învins cu 16-13 formaţia ASV Mainz 88. Piotr Ianulov, Nicolai Ceban, dar şi moldoveanul care reprezintă Monaco, Ghenadie Tulbea, au fost decisivi pentru învingători.

La categoria de 55 kg, Tulbea a trecut fără emoţii de Marco Weber, cu un categoric 4-0. La 84 kg, Piotr Ianulov a dispus cu 3-0 de Konstantin Volk, iar la 96 kg Nicolai Ceban a avut mici probleme în duelul cu William Harth, dar în cele din urmă a învins cu 2-1.

În cealaltă semifinală, echipa lui Alexandru Chirtoacă, SV Germania Weingarten a remizat în deplasare cu RWG Mombris-Konigshofen, scor 15 la 15. Chirtoacă a fost unul din eroii acestei confruntări, obţinînd o victorie la limită în cîntarul de 55 kg, 2-1 împotriva luptătorului Krasimir Krastanov.

Returul semifinalelor Bundesligii Germane la lupte libere şi lupte greco-romane este programat pentru 1 februarie.

Sursa: ipn.md

Cuvinte cheie:

lupta , Campionat , Germania , moldovenii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1611
Populația:
4160 locuitori

Mîndreşti este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Codru și Mîndreşti. Localitatea se află la distanța de 8 km de oraşul Teleneşti şi la 90 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 4160 de oameni. Satul Măndrești a fost menționat documentar în anul 1611 cu denumirea Ciulucani.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.