13 octombrie 2014, 10:04 Sport views 13169
Campionatul Mondial de Dans Sportiv s-a desfășurat la Chişinău
Foto: newsmoldova.md
13 octombrie 2014, 10:04 Sport views 13169

Campionatul Mondial de Dans Sportiv s-a desfășurat la Chişinău

Timp de două zile, Chişinăul a fost gazda Campionatului Mondial de Dans Sportiv Tineret Standard şi competiţia internaţională „Chişinău Open 2014". La competiţie au participat peste 60 de perechi de dansatori din 34 de ţări ale lumii.

La ediţia din acest an au venit dansatori Japonia, Australia, SUA, Finlanda, Austria, Africa de Sud.

„Competiţia se desfăşoară după standardele internaţionale şi timp de două zile participanții vor concura la toate categoriile de vîrstă: pentru copii, juniori, tineret şi adulţi. Moldova are sportivi buni care vor reprezenta țara cu succes", a declarat Petru Gozun, fondatorul Clubului Sportiv de Dans „Codreanca".

Campionatul Mondial de Dans Sportiv Tineret Standard şi competiţia internaţională „Chişinău Open 2014" s-au desfăşurat la Chişinău în perioada 11-12 octombrie, fiind organizate de Federaţia Dansului Sportiv din Moldova şi Clubul Sportiv de Dans „Codreanca".

Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

Dansuri , Chisinau , Campionat

Comentarii

 (1)
  • #1 yux Răspunde Citează selecţia
    Интересно, их хоть раза проверял центра по борьбе с коррупцией, или выигрыши внуков Гузуна просто традиция, а не конфликт интересов.
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1822
Populația:
1648 locuitori

Porumbeşti este un sat şi comună din raionul Cantemir. Porumbeşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Cantemir și la 112 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1648 de oameni. Satul Porumbeşti a fost menționat documentar în anul 1822.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.