11 octombrie 2011, 16:51 Sport views 4063
11 octombrie 2011, 16:51 Sport views 4063

Judocanii moldoveni au obţinut două medalii la Cupa Mondială

Naţionala Moldovei de judo continuă să evolueze cu succes pe arena internaţională. De la Cupa Mondială, care s-a disputat la Baku, reprezentativa Moldovei s-a întors cu două medalii. Victor Scvorţov a obţinut locul întîi la categoria pînă la 73 kg. Acesta nu a suferit nicio înfrîngere, fiind medaliat cu aur. Igor Soroca, la rîndul său, la competiţia de la Baku s-a ales cu medalia de bronz la categoria de pînă la 66 kg, fiind învins într-o singură confruntare, cu Tarian Karimov din Azerbaidjan.

Alţi doi judocani moldoveni, Maxim Fominîh şi Ion Remarenco, suferind înfrîngeri în primele confruntări ale turneului, au rămas fără medalii. La etapa de la Baku a Cupei Mondiale, sportivii moldoveni au acumulat puncte de calificare la JO de la Londra din 2012. Pentru participarea echipei naţionale a Moldovei la turneul din Azerbaidjan, Ministerul Tineretului şi Sportului a cheltuit 60 560 de lei.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1777
Populația:
476 locuitori

Frumuşica este un sat din cadrul comunei Călugăr, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 8 km de orașul Fălești și la 134 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 476 de oameni. Satul Frumuşica a fost menționat documentar în anul 1777.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.