05 martie 2015, 10:32 Sport views 8520
Moldoveanul Cristian Chiriță a devenit campion al României la tenis de masă
Foto: mts.gov.md
05 martie 2015, 10:32 Sport views 8520

Moldoveanul Cristian Chiriță a devenit campion al României la tenis de masă

Sportivul moldovean Cristian Chiriță a devenit campion al României la tenis de masă, categoria de vîrstă cadeți, concursul pe echipe, cu CS Pristavu Cîmpulung, au informat astăzi surse din cadrul federației naționale de profil, relatează MOLDPRES.

"Mă bucur mult de acest succes, fiind și o părticică din munca ce am depus-o anterior la antrenamente cu Cristian Chiriță, un tînăr extraordinar de talentat", a declarat pentru agenție Natalia Smirnova, antrenoarea care l-a depistat și lansat în tenisul de masă de performanță pe Chiriță.

Printre învinșii săi la ultima etapă a campionatului României, Divizia A, desfășurată la Constanța, figurează și Cristian Pletea, cîștigătorul turneului Top-12 din România, campion mondial continental pe echipe, categoria juniori, dublu masculin, în pereche cu moldoveanul Andrei Puțuntică, care evoluează în prezent în Germania.

Cristian Chiriță este multiplu campion național de cadeți, juniori, iar în 2014 a devenit campionul Moldovei la seniori. S-a legitimat la CS Pristavu anul trecut.

Sursa: moldpres.md

Cuvinte cheie:

sport , moldovenii , campion , tenis de masă

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1425
Populația:
4189 locuitori

Crihana Veche este un sat şi comună din raionul Cahul. Crihana Veche este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Cahul și la 180 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 4189 de oameni. Satul Crihana Veche a fost menționat documentar în anul 1425.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.