01 noiembrie 2011, 12:42 Sport views 3582
01 noiembrie 2011, 12:42 Sport views 3582

Sportivii din Moldova vor participa în noiembrie la trei competiţii

Sportivii din Moldova vor participa la trei competiţii, preconizate pentru noiembrie curent , două dintre care – internaţionale, iar una – de nivel naţional, transmite agenţia Novosti-Moldova cu referire la serviciul de presă al Ministerului Tineretului şi Sportului.
 
În particular, halterofilii moldoveni vor concura la Campionatul Mondial, care se va desfăşura în perioada 1-14 noiembrie la Paris.
 
Reprezentanţii sportului intelectual din R.Moldova vor participa în Grecia la Campionatul Europei de la 2 pînă la 12 noiembrie. Din delegaţie vor face parte Viorel Iordăchescu, Dmitrie Svetuşkin, Serghei Vedmediuc şi Vladimir Hamiţevici.
 
În afară de aceasta, la 6 noiembrie în municipiul Chișinău se va  desfăşura Cupa Republicii Moldova la taekwondo versiunea GTF în categoriile copii, juniori şi seniori.

 

Sursa: newsmoldova.md



Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:

Populația:
3108 locuitori

Trinca este un sat şi comună din raionul Edineţ. Trinca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul este situat pe rîul Drăghiște, la 25 km de orașul Edineț și la 40 de km de stația de cale ferată Lipcani. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3108 oameni.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.