11 august 2016, 10:15 Sport views 4854
Sheriff a cîștigat pentru a şaptea oară Supercupa Moldovei
11 august 2016, 10:15 Sport views 4854

Sheriff a cîștigat pentru a şaptea oară Supercupa Moldovei

Sheriff Tiraspol a cucerit pentru a 7-a oară Supercupa Moldovei la fotbal. Echipa antrenată de francezul Bruno Irles s-a impus pe teren propriu în fața deținătoarei Cupei, Zaria Bălți, cu 3-1, transmite IPN.

Golgheterul ediției trecute a Diviziei Naționale, elvețianul Subotic a deschis scorul în minutul 16, dar Zaria a egalat peste doar 4 minute, prin atacantul Igor Bugaiov. În minutul 71, Bugaiov a fost eliminat și și-a lăsat echipa în inferioritate numerică. Tiraspolenii au profitat și au evitat prelungirile. Același Subotic și-a trecut în cont dubla în minutul 82, după ce a transformat un penalty, iar nou-intratul Rebenja a stabilit scorul final în ultimul minut.

"Sunt bucuros că am câștigat primul trofeu în calitate de antrenor. Le-am mulțumit jucătorilor mei, dar le-am transmis să se concentreze deja pe o evoluție bună în campionat", a declarat tehnicianul de la Sheriff, Bruno Irles.

Sursa: www.ipn.md

Cuvinte cheie:

Sheriff , fotbal , cupa , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1809
Populația:
959 locuitori

Balabanu este un sat şi comună din raionul Taraclia. Balabanu este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 11 km de orașul Taraclia și la 172 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 959 de oameni. Satul Balabanu a fost menționat documentar în anul 1809.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.