21 noiembrie 2016, 11:15 Sport views 5120
Sheriff a urcat pe primul loc în Divizia Națională
21 noiembrie 2016, 11:15 Sport views 5120

Sheriff a urcat pe primul loc în Divizia Națională

Sheriff Tiraspol a urcat pe primul loc în Divizia Națională. Asta după ce campioana în exercițiu a surclasat-o pe Saxan, cu 5-1.

Croatul Josip Brezovec a reușit o dublă, ajungînd să împartă titlul de golgheter al campionatului cu Maxim Feshchuk de la Dacia, cu 7 goluri la activ. Sheriff are cu un punct mai mult decît Milsami, care n-a jucat în etapa a 15-a.

Pe podium se menține Dacia, învingătoare cu 1-0 în fața Academiei. Internaționalul Veaceslav Posmac a marcat singurul gol în minutul 39, din penalty.

Cu același scor a cîștigat și Zimbru în fața Speranței. Brazilianul Jean Theodoro a punctat în minutul 18. În ciuda victoriei, Zimbru a rămas pe locul 5, pentru că Zaria a trecut de Dinamo-Auto cu 2-1. Diarra a deschis scorul pentru oaspeți, dar după pauză Igor Țîgîrlaș a adus victoria pentru Zaria după golurile marcate în minutele 67 și 77.

În altă partidă a etapei, Petrocub-Hîncești a obținut cea mai categorică victorie din istoria echipei în primul eșalon, 5-0 cu Ungheni. Fundașul Dorin Popovici a înscris două goluri. Grație acestei victorii, Petrocub-Hâncești a urcat pe locul 6, cu un punct peste Speranța.

Sursa: ipn.md

Cuvinte cheie:

fotbal , Sheriff , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1621
Populația:
1680 locuitori

Cotul Morii este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Sărăteni și Cotul Morii. Localitatea se află la distanța de 45 km de orașul Hîncești și la 84 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1680 de locuitori. Satul Cotul Morii a fost menționat documentar în anul 1621.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.