19 martie 2017, 12:00 Sport views 5425
Moldoveanca Arina Gamretskaia, campioana unui turneu de tenis
19 martie 2017, 12:00 Sport views 5425

Moldoveanca Arina Gamretskaia, campioana unui turneu de tenis

După o evoluție de succes în cadrul primului turneu ITF / TE Development Championships, unde Arina Gamretskaia a ocupat locul trei la proba de simplu și a câștigat proba de dublu, sportiva noastră a înregistrat un rezultat și mai impesionant la al doilea turneu. Jucătoarea de tenis din Moldova, discipolă a Școlii Sportive Specializate de Tenis, a cucerit titlul de campioană la proba de simplu.

În etapa finală a competiției, Arina Gamretskaia s-a impus în fața reprezentantei Turciei, Ozlem Uslu, cu scorul de 7:5, 6:3. Acest rezultat excelent garantează faptul că Arina va face parte din echipa internațională ITF / Tennis Europe 14&Under Touring Team, care în iulie - august va participa la o serie de turnee prestigioase în Europa, conform unui comunicat al FTM.

Menționăm că, pe lângă Arina Gamretskaia, turneul ITF / Tennis Europe Development Championships a fost câștigat doar de o singură jucătoare de tenis din Moldova – Vitalia Stamat.

În componența echipei naționale a Moldovei U14, care a evoluat în cadrul ITF / Tennis Europe Development Championships, cu excepția Arinei Gamretskaia, se află Cristina Sosnovschi (locul 9 la primul turneu și locul 12 – la al doilea), Bogdan Boclincă (locul 17 la primul turneu, locul 10 – la al doilea) și Maxim Cazac (locul 18 la primul și al doilea turneu). Echipa a fost condusă de Andrei Andreev, coordonator național U14.

Sursa: www.realitatea.md

Cuvinte cheie:

tenis , sport , turneu

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1764
Populația:
314 locuitori

Ţipova este un sat din cadrul comunei Lalova, raionul Rezina. Satul Țipova este situat la o distanță de 14 km de orașul Rezina și la 80 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 314 oameni. Prima mențiune documentară a satului Țipova datează din anul 1764.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.