12 iunie 2017, 10:20 Sport views 5010
Naționala Moldovei a ratat victoria contra Georgiei (Video)
12 iunie 2017, 10:20 Sport views 5010

Naționala Moldovei a ratat victoria contra Georgiei (Video)

Naționala de fotbal a Moldovei a remizat, scor 2-2, în meciul de acasă cu Georgia din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial din 2018. Deși au condus la pauză cu 2-0 după golurile lui Radu Gînsari și Alexandru Dedov, tricolorii nu au reușit să obțină victoria.

Nou-intrații Giorgi Merebashvili și Valeri Kazaishvili au marcat pentru georgieni la un interval de doar 5 minute.

Ca urmare a meciului, Moldova a acumulat al doilea punct în grupa preliminară, dar rămâne în continuare pe ultima poziție.

„Mereu cedăm în repriza secundă. Antrenorii din cluburi trebuie să acorde atenție acestui aspect", a declarat la conferința de presă selecționerul Moldovei, Igor Dobrovolski.

Înaintea partidei, Victor Golovatenco a avut parte de un moment special. În prezența foștilor coechipierii de la națională, fundașul a obținut un maiou personalizat al selecționatei. Recent, Golovatenco s-a retras de la echipa națională după 14 ani jucați „sub tricolor".

Sursa: ipn.md

Cuvinte cheie:

fotbal , sport , Georgia

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1618
Populația:
12105 locuitori

Nisporeni este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Nisporeni. Amplasat în partea de vest a republicii, în Codrii Moldovei, de-a lungul rîului Nîrnova, oraşul Nisporeni este situat la 70 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 12105 locuitori. Prima menţiune documentară a localităţii Nisporeni se regăseşte în documentul de hotărnicire a moşiilor dat de domnitorul Moldovei, Gaspar Vodă, în anul 1618. 

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.