26 septembrie 2017, 15:05 Sport views 5641
Moldoveanul a cucerit medalia de argint la Europenele de box
26 septembrie 2017, 15:05 Sport views 5641

Moldoveanul a cucerit medalia de argint la Europenele de box

Boxerul Vasile Cebotari a devenit vicecampion european printre tineret. El a ajuns în finala categoriei de greutate 54 kg, unde i-a cedat rusului Vsevolod Shumkov.

Cebotari se antrenează la Tiraspol sub comanda lui Anatoli Dovgopol. Un alt reprezentant al orașului Tiraspol, Vladislav Gudzi a cucerit medalia de bronz la Europenele de juniori din Bulgaria. El a concurat în categoria de greutate 60 kg și este pregătit de Veaceslav Utica.

Cu medalia de bronz s-a ales și Vitalie Prisăcaru din Bălți. Discipolul lui Igor Pupcov și Alexandru Curosul a participat la 48 kg. La Campionatul European de juniori din Bulgaria, Moldova a fost reprezentată de 10 boxeri.

Sursa: ipn.md

Cuvinte cheie:

Campionat , box , argint

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1586
Populația:
1137 locuitori

Corestăuţi este un sat şi comună din raionul Ocniţa. Din componenţa comunei fac parte două localităţi: Corestăuţi și Stălineşti. Satul Corestăuţi este situat la o distanță de 22 km de oraşul şi staţia de cale ferată Ocniţa şi la 250 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1137 de oameni. Prima mențiune a satului Corestăuți (la acea dată satul Coroșteni din ținutul Hotin) datează din anul 1586.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.