30 octombrie 2017, 14:55 Sport views 14203
Ultima etapă a Campionatului de AutoCross din acest an (Foto, Video)
30 octombrie 2017, 14:55 Sport views 14203

Ultima etapă a Campionatului de AutoCross din acest an (Foto, Video)

Un show adevărat a avut loc în acest weekend în preajma localităţii Coloniţa. Ultima etapă a Campionatului de AutoCross s-a desfăşurat în aceeaşi zi în care în ţara noastră este sărbătorită Ziua Automobilistului.

Zeci de şoferi şi-au încercat forţele pentru a ajunge cu bine la finiş, însă pentru unii a fost un fiasco total, din cauza ploii care a transformat circuitul uscat în unul plin de noroi. Accidentele, derapajele şi chiar răsturnările nu au putut fi evitate.

Amintim că AutoCross este o formă a sporturilor cu motor, care pune accentul pe concurența în condiții de siguranță și participare activă a mai multor mașini. AutoCross este o competiție în care conducătorii auto parcurg un traseu improvizat, pe sol, cu mai multe curbe.

Participanţii trebuie să ruleze cu maşinile în jur de doi kilometri (un tur) şi să-şi demonstreze abilităţile, dar nu puterea motorului sau viteza dezvoltată de maşini.

La cursă au participat 54 de piloţi din Moldova, Bulgaria, Ucraina, România şi Belarus. Rezultatele ultimei etape şi a întregului sezon vor fi afişate mai tîrziu.

Până atunci, vă invităm să urmăriţi şi o galerie de imagini cu cele mai tari momente de la Coloniţa, surprinse de Vasile Tovtul.

Sursa: autoblog.md

Cuvinte cheie:

sport , autocros

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1789
Populația:
142 locuitori

Cernița este un sat din cadrul comunei Mălăiești din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 31 km de orașul grigoriopol și la 75 km de Chișinău. Populaţia satului Cernița alcătuia 142 de oameni în anul 1997. Satul Cernița a fost menționat documentar în anul 1789.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.