20 ianuarie 2018, 12:45 Sport views 51764
Albot produce surpriza la Australian Open
20 ianuarie 2018, 12:45 Sport views 51764

Albot produce surpriza la Australian Open

După ce a fost eliminat în primul tur de ungurul Marton Fucsovics, tenismenul moldovean Radu Albot se revanșează în proba de dublu la Australian Open.

În pereche cu sud-coreeanul Hyeong Chung, Albot a trecut de favoriții secunzi ai competiției și s-a calificat în optimi. Duetul Chung/Albot s-a impus în fața perechii Henri Kontinen și John Peers, scor 6-4, 7-6, reușind cea mai mare surpriză de pînă acum în proba de dublu la primul turneu de Mare Șlem al anului.

În optimi duetul moldo-coreean va juca cu învingătoarea dintre Matkowski/Qureshi și Lindstedt/Skugor. În 2015, Albot a ajuns pînă în sferturile de finală la Roland Garros în proba de dublu.

Sursa: ipn.md

Cuvinte cheie:

Radu Albot , tenis , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1875
Populația:
186 locuitori

Odaia este un sat din cadrul comunei Șișcani, raionul Nisporeni. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Nisporeni și la 81 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 186 de oameni. Satul Odaia a fost menționat documentar în anul 1875.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.