29 iulie 2012, 10:40 Sport views 7156
29 iulie 2012, 10:40 Sport views 7156

Medaliat cu argint la Dame

Medaliatul cu argint la Campionatul Mondial la Dame Nicolai Cacpaclî din Găgăuzia a adus o singură medalie Republicii Moldova la campionatul din Bulgaria, relatează ATV Comrat. A fost una dintre cele mai dure competiții ale sale, spune sportivul de nouă ani.

Pe baza rezultatelor din anul trecut (iar anul trecut Nicolai Cacpaclî a fost al şaselea la Campionatul European), eram siguri că medalia va fi a noastră. Lupta a fost foarte grea, în a cincea rundă a jucat cu campionul european din acest an Nikita Volkov din Moscova, dar jucătorul nostru nu ceda mult rivalului său, a spus antrenorul Andrei Ceșmegi.

Nicolai se ocupă cu acest sport încă din grădiniţă timp de cinci ani, iar antrenamentele şi talentul și-au spus cuvîntul. El iubeşte să joace şah şi dame şi consideră că acest sport este foarte util.

Cuvinte cheie:

medalie , Dame

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
31 locuitori

Sagaidacul de Sus este un sat din cadrul comunei Bălţata, raionul Criuleni. Satul este situat la o distanţă de 19 km de oraşul Criuleni şi la 29 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 31 de oameni. Satul Sagaidacul de Sus a fost întemeiat în anul 1910.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.