26 aprilie 2021, 14:40 Sport views 2748
Dorin Bucșa - medaliat cu bronz la turneul internațional
26 aprilie 2021, 14:40 Sport views 2748

Dorin Bucșa - medaliat cu bronz la turneul internațional

La "Cupa Guvernatorului din Sankt Petersburg", care a avut loc în perioada 20-24 aprilie, au participat mai mult de 100 de boxeri din 12 țări din Asia, Africa și Europa.

Pugilistul nostru, participant la categoria de 60 kg, în drumul spre semifinale l-a învins pe boxerul din Estonia, Mark Andreev și pe Vladimir Strîghin din Rusia, dar a pierdut în fața uzbecului Abdumalik Khalokov, castigînd medalia de bronz.

La un pas de piedestal s-au aflat doi dintre boxerii noștri, pierzînd luptele din sferturile de finală și ocupînd locul cinci:

- Alexandru Paraschiv (64 kg) l-a învins pe kazahul Zakir Safiulin, dar nu l-a putut depăși pe Dmitri Asanov din Belarus;
- Dmitri Galagoț (69 kg) l-a învins pe rusul Dmitri Garaev, dar a pierdut în fața lui Baturov Bobo-Usmon din Uzbekistan.

În luptele preliminare:

- Vadim Todorov (81 kg), după ce l-a învins pe estonianul Steven Aas, a pierdut în fața rusului Andrei Kosenkov;
- Andrei Vreme (75 kg) și Andrei Chiriacov (81 kg) nu a reușit să-i învingă, respectiv, pe Andrei Kovalciuk din Rusia și Mohamad Assagir din Maroc.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

sport , box

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1523
Populația:
23650 locuitori

Dubăsari este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Dubăsari. Amplasat pe malul stîng al rîului Nistru, oraşul Dubăsari se află la o distanţă de 47 km de Chișinău. În anul 2004 populaţia oraşului constituia 23650 de locuitori. Satul Dubăsari, a cărui denumire vine de la vechiul cuvînt dubăsar (luntraş), este atestat de documente începînd cu anul 1523.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.