08 mai 2022, 11:30 Sport views 2259
Bivol l-a învins pe Alvarez și a apărat titlul de campion mondial
Foto: championat.com
08 mai 2022, 11:30 Sport views 2259

Bivol l-a învins pe Alvarez și a apărat titlul de campion mondial

Sportivul rus, moldovean de origine, Dumitru Bivol, l-a învins pe mexicanul Saul Alvarez și și-a apărat titlul la categoria grea ușoară a Asociației Mondiale de Box (WBA Super), informează Noi.md.

Lupta a avut loc la Las Vegas (SUA) la T-Mobile Arena. Pentru Bivol, în vârstă de 31 de ani, această victorie a fost a 20-a din carieră. Rusul nu a pierdut nici o luptă pe ringul profesionist.

După luptă, Bivol a spus că nu este împotriva unei revanșe cu Alvarez, dar pentru aceasta avea nevoie de noi condiții.

„Mi-am dorit lupta de astăzi fără nicio condiție, dar pentru revanșă am nevoie de condiții noi. Desigur, această luptă va fi”, a spus boxerul.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Dmitri Bivol , victorie , campion mondial , lupta , box

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1813
Populația:
13756 locuitori

Taraclia este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Taraclia. Amplasat în sudul stepei Bugeacului, pe partea stîngă a rîului Lunguţa, oraşul Taraclia este situat la o distanţă de 161 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului Taraclia constituie 13756 locuitori. Localitatea Taraclia a fost înfiinţată în anul 1813 de colonişti moldoveni, bulgari şi găgăuzi care s-au strămutat din teritoriile de dincolo de Prut şi Dunăre.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.