17 iunie 2013, 17:10 Sport views 7128
17 iunie 2013, 17:10 Sport views 7128

Canotorii moldoveni au devenit premianţi la Europene


Foto: moldpres.md

Doi canotori originari din Moldova, Victor Mihalachi şi Alexei Korovaşcov, au devenit premianţi în componenţele loturilor României, respectiv, Rusiei, la Campionatul European de kaiac-canoe, încheiat ieri la Montemor O’Velho din Portugalia, relatează MOLDPRES.

Ieri, Victor Mihalachi a cucerit în pereche cu Liviu Dumitrescu medaliile de argint la proba canoe dublu, distanţa 500 de metri. Titlul de campion i-a revenit lui Aleksei Korovaşkov, care a concurat împreună cu Ivan Ştili.

Sîmbătă, Aleksei Korovaţkov şi Ivan Ştili au devenit campioni la proba 1000 de metri, iar Victor Mihalachi şi Liviu Dumitrescu au obţinut medaliile de bronz.

Cuvinte cheie:

canotaj , moldovenii , Europa

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1711
Populația:
1907 locuitori

Teiu este un sat şi comună din din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile: Teiu și Tocmagiu. Localitatea se află la distanța de 33 km de orașul Grigoriopol și la 72 km de Chișinău. Populaţia satului Teiu alcătuia 1907 oameni în anul 2011. Satul Teiu a fost menționat documentar în anul 1711.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.