18 aprilie 2018, 11:51 Sănătate views 10338
De ce Bill Gates nu și-a vaccinat copiii
18 aprilie 2018, 11:51 Sănătate views 10338

De ce Bill Gates nu și-a vaccinat copiii

Vladislav Bordeianu

Anunțul fostului medic personal al lui Bill Gates despre faptul că fondatorul Companiei Microsoft, dezvoltator și susținător al vaccinării, "a refuzat vaccinarea copiilor săi" a fost publicat în mass-media din întreaga lume și a avut efectul unei bombe detonate.

NOI.md a încercat să se dumirească de ce nu numai Bill Gates, dar și alți reprezentanți ai elitei mondiale nu-și vaccinează copiii, și ce nu știu despre vaccinare majoritatea oamenilor.

Bill Gates a spus...

Potrivit medicului, Bill Gates (tatăl a trei copii) a spus că copiii săi nu au nevoie de niciun vaccin. Amintim că, în 2010, vorbind la o conferință închisă din California, intitulată TED2010 Conference, Gates a spus: „Mai întîi am primit populație. Astăzi, pe glob sînt 6,8 miliarde de oameni. Acest număr va crește la aproximativ 9 miliarde. Acum, dacă într-adevăr vom face un lucru mare în ce privește noile vaccinuri, ocrotirea sănătății, reproducerea, noi îl vom reduce, posibil, cu 10 sau cu 15 la sută." Adică vaccinurile nu sînt necesare pentru sănătate, ci pentru reducerea vieții populației în creștere a planetei.

De asemenea, în 2010, la Forumul Economic Mondial de elită din Davos, Gates a anunțat că, în decursul următorului deceniu, fundația lui va aloca 10 miliarde de dolari (aproximativ 7,5 miliarde de euro) pentru crearea și furnizarea de noi vaccinuri pentru copii. Gates însuși a comentat într-un interviu televizat: „Sîntem convinși că în acest deceniu putem realiza progrese incredibile în dezvoltarea noilor vaccinuri și în a ne asigura că acestea ajung la toți copiii care au nevoie de ele. Putem reduce numărul deceselor infantile pe an de la 9 milioane la jumătate din această cifră, dacă vom avea succes. Beneficiul constă în reducerea morbidității și REDUCEREA CREȘTERII POPULAȚIEI (!). Acest lucru într-adevăr oferă societății șansa de a se îngriji de sine în caz de astfel de intervenții."

Tot acolo el a spus: „Noi asigurăm cu vaccinuri aproximativ 75% dintre copiii lumii (!). Pur și simplu, adunăm femei din sate, le dăm vaccinul, le rugăm să meargă prin împrejurime și să găsească copii. Apoi le plătim altor persoane independente ca să vină, să examineze, să cerceteze și să evalueze nivelul de acoperire. Cred că ideea de bază a faptului de ce bogații îi ajuta pe săraci constă în aceea că sentimentul de dreptate vă spune: «De ce copiii celor bogați, care rareori suferă de aceste boli și aproape niciodată nu mor de la ele, ar trebui să primească aceste vaccinuri, pe cînd copiii săraci, care într-adevăr mor de aceste boli, nu le primesc?» Este incredibil de nedrept că ei nu au acces la vaccinuri."

De aceea, probabil, dintr-un simț acut al echității, Bill Gates distribuie mai întîi vaccinuri copiilor săraci de pe planetă și doar apoi va ajunge rîndul și la copiii săi.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

vaccin , sanatate

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1913
Populația:
288 locuitori

Comarovca este un sat din cadrul comunei Natalievca, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Fălești și la 125 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 288 de oameni. Satul Comarovca a fost întemeiat în anul 1913.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.