10 septembrie 2012, 16:35 Sănătate views 9472
10 septembrie 2012, 16:35 Sănătate views 9472

Clarvăzătorul Alexandr Litvin avertizează: septembrie este luna conflictelor


Foto: mk.ru

Vara s-a sfîrșit, ne așteaptă toamna mohorîtă, iar energia critică în luna septembrie, poate provoca decalajul dintre ceea ce este și ceea ce se dorește. Aceasta este o lună de critici, iar ideea principală este faptul că dacă ați decis să criticați ceva, faceți-o binevoitor.

În luna septembrie pentru mulți începe anul școlar. Dacă doriți rapid și fără pierderi să vă includeți în procesul de studii, urmați aceste trei reguli:

1. În alimentație puneți accentul pe pește și fructe de mare.

2. Temperatura aerului în încăperea unde au loc orele nu ar trebui să fie mai mare de 20 de grade.

3. Cît de paradoxal ar suna, dar nici nici un fel de lucrări agricole atît pentru elevi cît și pentru profesori. Poate că acest punct pentru unii va fi dificil de realizat, dar dacă vreți ca copiii să învețe bine - nu-i impuneți să lucreze pămîntul.

E timpul stabilirii priorităților. Este luna criticii constructive, dar, în ciuda constructivismului, scandalurile sînt inevitabile, la toate nivelurile, inclusiv în politică, atît internă, cît și externă.

Critica va fi percepută dureros: este dureros să realizezi că defectele ascunse cu grijă devin vizibile. Și din moment ce cea mai bună apărare – este atacul, conflictele vor zgudui toate categoriile sociale, vor atinge relatiile personale și sociale, va crește numărul de atacuri exclusiv din cauza animozității personale.

De aceea, nu se exclude agresiunea la nivel internațional în formă de acțiuni militare.

Caracterul critic al lunii septembrie este un ajutor bun pentru un schoping de succes: și bani veți economisi, și lucruri bune veți cumpăra. Cel mai bine în acest moment este să cumpărați diferite mecanisme.

Septembrie - un moment prielnic pentru toate tipurile de afaceri.

Cuvinte cheie:

stres , energie , conflict , clarvazator

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
sec. XVII
Populația:
15281 locuitori

Hînceşti este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Hînceşti. Amplasat în sud-vestul republicii, în lunca rîului Cogîlnic, este situat la 36 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 15281 de locuitori. Primele menţiuni documentare a localităţii datează din secolul XVII, denumirea venind de la vechiul neam de razeşi din Lăpuşna, Hînceştii.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.