Mergi spre compartimentul: Teatrul
24 septembrie 2014, 16:28 Teatrul views 12243
Premiere la teatrul „Eugene Ionesco”
24 septembrie 2014, 16:28 Teatrul views 12243

Premiere la teatrul „Eugene Ionesco”

Evenimente de anvergură şi multe surprize. De aceasta vor avea parte iubitorii de artă teatrală, în noua stagiune a teatrului Eugene Ionesco, din capitală. Pe lîngă spectacolele din repertoriu, au fost incluse şi cîteva premiere. Mai mult, a fost introdus un preţ unic pentru bilete. Astfel că, intrarea la orice spectacol va costa numai 90 de lei.

Teatrul Eugene Ionesco va deschide cea de-a 24-a stagiune pe 27 septembrie, cu drama "Oscar şi Tanti Roz". Pe lîngă cele nouă spectacole din repertoriu, conducerea teatrului spune că îşi va răsfăţa spectatorii şi cu patru premiere.

O altă premieră va fi pusă în scenă de cunoscutul regizor romîn, Radu Efrim. Celelalte două sunt semnate de directorul artistic al Teatrului.

După o pauză de mai bine de un an, pe scena teatrului revine şi spectacolul "Principessa Ivona", regizată de Vlad Ciobanu. O altă surpriză pentru iubitorii de teatru este şi introducerea preţului unic pentru bilete. Astfel, intrarea la orice spectacol va costa 90 de lei.

Sursa: www.jurnaltv.md

Cuvinte cheie:

teatru , premiera , cultura

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1863
Populația:
845 locuitori

Cîşla este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Cîşla este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanţa de 12 km de oraşul Teleneşti şi la 102 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 845 de oameni. Satul Cîşla a fost menționat documentar în anul 1863.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.