Mergi spre compartimentul: Teatrul
05 februarie 2016, 16:19 Teatrul views 8189
O nouă premieră la Teatrul „Satiricus I.L. Caragiale”
05 februarie 2016, 16:19 Teatrul views 8189

O nouă premieră la Teatrul „Satiricus I.L. Caragiale”

Începînd cu luna februarie, Teatrul „Satiricus I.L. Caragiale" vine cu noi premiere pentru publicul său. Startul premierelor va fi dat pe 5 februarie, cu spectacolul „Ciuleandra" de Liviu Rebreanu.

„Ciuleandra" va fi jucat pe scena Teatrului în formatul unui musical live, pe muzica lui Marian Stîrcea. Regizorul spectacolului este Alexandru Grecu, iar printre actori se numără Valeriu Cazacu, Sergiu Finiti, Ludmila Gheorghiță.

O altă premieră va avea loc pe 8 aprilie. Este vorba despre spectacolul „Banii, banii" în regia lui Alexandru Vasilache. Apoi, la 21 aprilie, va fi prezentat spectacolul „Dragă societate sau pușlamaua de la etajul 13". Stagiunea se va încheia pe 5 iunie, cu comedia „Doctor de femei".

Stagiunea jubiliară din acest an va cuprinde în total 34 de spectacole, în care va fi antrenată întreaga echipă a Teatrului – 38 de actori.

Reamintim că informații exhaustive despre Personalități ale teatruluiIstoria teatruluiTeatreDramaturgia teatralăActori de teatru și Evenimente teatrale pot fi găsite la compartimentul «Cultura» al proiectului moldovenii.md.

 

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

teatru , premiera , spectacol

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1904
Populația:
302 locuitori

Hrubna Nouă este un sat din cadrul comunei Taxobeni, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 29 km de orașul Fălești și la 151 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 302 oameni. Satul Hrubna Nouă a fost înființat în anul 1904.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.