Mergi spre compartimentul: Teatrul
16 februarie 2016, 14:30 Teatrul views 6580
Moldovenii sînt invitaţi la un concurs european de dramaturgie
16 februarie 2016, 14:30 Teatrul views 6580

Moldovenii sînt invitaţi la un concurs european de dramaturgie

Universitatea de Arte din Tîrgu-Mureş (România), în comun cu Centro Diego Fabbri (Italia), Universitatea Wolverhampton (Marea Britanie) şi fundaţia CajaGranada (Spania), desfăşoară concursul de dramaturgie „Pop Drama" pentru a promova dramaturgia europeană şi performanţa în scrierea unei piese de teatru.

La concurs pot participa toţi doritorii de a-şi încerca talentul în scrierea dramatică. Piesa de teatru înscrisă la concurs poate aborda orice subiect, cu condiţia ca tema aleasă să poată fi considerată universală şi să ilustreze contradicţiile şi aspectele cele mai ascunse ale sufletului uman. Piesele trebuie scrise în limba română.

Fiecare autor poate prezenta cîteva piese, dar, cu condiţia că acestea nu au fost prezentate la alte concursuri. Lucrările pot fi expediate pînă la 31 martie pe adresa electronică eugen.pasareanu@yahoo.com. Lista de documente necesare poate fi găsită pe pagina web a universităţii româneştiwww.uat.ro.

Sursa: www.infotag.md

Cuvinte cheie:

dramaturgie , concurs , teatru

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1682
Populația:
2589 locuitori

Corjova este un sat şi comună din raionul Criuleni. Corjova este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 37 km de orașul Criuleni și la 34 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2589 de oameni. Satul Corjova a fost menționat documentar în anul 1682.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.