Mergi spre compartimentul: Teatrul
03 mai 2016, 15:15 Teatrul views 8640
Veniți la teatru (Foto, Video)
03 mai 2016, 15:15 Teatrul views 8640

Veniți la teatru (Foto, Video)

Vă reamintim că începînd cu 25 martie, vizitatorii Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu" au ocazia nu numai să urmărească spectacolele de pe scena acestuia, dar să și admire o expoziție de fotografii vernisată în foaier.

Expoziția se numește „Magia Teatrului" și este deschisă pînă la finele stagiunii curente.

Expoziția cuprinde 45 de fotografii în care apar scene din spectacole de operă și balet, momente exclusive din arta lirică a Republicii Moldova, dar și actori străini, invitați ai Festivalului „Invită Maria Bieșu".

„Fotografiile au fost făcute pe parcursul ultimilor trei ani. Cea mai veche dintre ele este o poză din 2012, unde a fost imortalizată opera «Manon», a specificat autoarea expoziției, fotografa Ludmila Kucera.

„Am vrut să transmit frumusețea teatrului. Îmi place mult ceea fac. Publicul vine la teatru, urmărește un spectacol, apoi pleacă. Aceste fotografii sînt niște momente înghețate, datorită cărora oamenii vor putea vedea, răscoli printre amintiri și își vor dori din nou să revadă acel spectacol", a afirmat fotografa.

Expoziția este un semn de recunoștință și de mulțumire către toți lucrătorii și artiștii TNOB, pentru spectacolele dăruite, pentru titanica muncă creatoare și pentru emoțiile sublime oferite publicului larg.

Propunem atenției Dumneavoastră un reportaj video realizat de echipa moldovenii.md.

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1526
Populația:
3775 locuitori

Puhăceni este un sat şi comună din raionul Anenii Noi. Puhăceni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 3775 de oameni. Prima atestare documentară a satului datează din anul 1526.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.