Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
16 martie 2015, 11:52 Meşteşuguri populare views 9822
Primăria Chișinău lansează concursul pentru cea mai curată curte
Foto: sfm.md
16 martie 2015, 11:52 Meşteşuguri populare views 9822

Primăria Chișinău lansează concursul pentru cea mai curată curte

Primăria municipiului Chişinău informează despre lansarea concursurilor municipale de salubrizare şi amenajare a teritoriului "Cea mai curată curte din oraşul Chişinău" şi "Cea mai amenajată localitate din componenţa municipiului Chişinău", ediţia 2015.

La concurs pot participa locatarii care domiciliază într-un bloc de locuinţe, indiferent de forma de propritate şi de administrare, care are nu mai puţin de 30 de apartamente şi a fost construit până în anul 2007.

Doritorii de a participa la concurs se pot înregistra prin intermediul paginii oficiale a Primăriei municipiului Chişinău, prin expedierea unui e-mail, la adresa electronică drp@pmc.md, sau prin telefon – la pretura de sector. Termenul-limită de aplicare la concurs 11 aprilie 2015.

Învingătorii concursurilor, câte 3 locuri premiante în fiecare sector, dar şi cele mai bine amenajate şi curăţate 3 localităţi suburbane, vor beneficia de lucrări în valoare de până la 100 mii lei, pentru amenajarea curţilor, ce vor fi îndeplinite de către subdiviziunile municipale de profil.

Sursa: tv7.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , concurs , curatenie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1914
Populația:
1369 locuitori

Vladimirovca este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Slobozia și la 91 km de Chișinău. Populaţia satului Vladimirovca alcătuia 1369 de oameni în anul 2004. Satul Vladimirovca a fost înființat în anul 1914.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.