Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
02 ianuarie 2023, 10:00 Meşteşuguri populare views 1141
Pe 2 ianuarie, troleibuzele din Chișinău vor circula după orarul de duminică
02 ianuarie 2023, 10:00 Meşteşuguri populare views 1141

Pe 2 ianuarie, troleibuzele din Chișinău vor circula după orarul de duminică

În atenția călătorilor! Luni, 2 ianuarie, troleibuzele din Chișinău vor circula după orar duminical, anunță Regia Transport Electric Chișinău (RTEC).

Amintim că Guvernul de la Chișinău a decretat, la ultima ședință din acest an, libere zilele de 2 ianuarie și 8 mai, acestea urmând a fi recuperate în zilele de sâmbătă, 28 ianuarie și, respectiv, 13 mai. Potrivit autorităților, proiectul a fost elaborat ținând cont de faptul că, în anul 2023, mai multe zile de sărbătoare nelucrătoare, stipulate în Codul Muncii, cad în zile de odihnă.

Sursa: www.moldova1.md

Cuvinte cheie:

troleibuz , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1541
Populația:
6048 locuitori

Nezavertailovca este un sat şi comună din din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Nezavertailovca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 36 km de orașul Tiraspol și la 126 km de Chișinău. Populaţia satului Nezavertailovca alcătuia 6048 de oameni în anul 1997. Satul Nezavertailovca a fost menționat documentar în anul 1541.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.