Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
26 decembrie 2013, 15:08 views 16106
26 decembrie 2013, 15:08 views 16106

Circul din Chișinău a susținut un spectacol inedit

Foto: tv7.md

După o pauză de 10 ani, circul din Chișinău și-a bucurat vizitatorii cu un spectacol inedit. Pe arena improvizată au evoluat echilibriști, jonglori, acrobați. iluzioniști, gimnaști și clovnii. Astfel s-a dat astăzi start programului de revelion „Duba și Buba într-o călătorie în jurul lumii”. 

Spectatorii l-au urmărit cu sufletul la gură pe acest echilibrist. El a prezentat unul din numerele de forță ale programului de astăzi.

A mai impresionat artistul care a jonglat cu bile și haltere ce cîntăresc mai bine de 30 kg fiecare.Pentru unii cîinii dresați au fost favoriții.

Mai ales micii spectatori s-au arătat entuziasmați și speră că într-o bună zi vor urmări programe la fel de bune în sediul Circului din Chișinău.

Astăzi s-a lansat programul de revelion al circului din Chișinău la care artiștii au lucrat patru luni. Spectacolul s-a dat de această dată la Moldexpo, în pavilionul nr 2, cu 700 de locuri pentru vizitatori unde s-a improvizat o arenă.

Sursa: tv7.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , circ , spectacol

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1612
Populația:
88 locuitori

Odobeşti este un sat din cadrul comunei Valea-Trestieni, raionul Nisporeni. Localitatea se află la distanța de 8 km de orașul Nisporeni și la 91 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 88 de oameni. Satul Odobeşti a fost menționat documentar în anul 1612.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.