Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
07 august 2014, 10:10 views 14904
Blocaţi de ape pe şosea
Foto: jurnaltv.md
07 august 2014, 10:10 views 14904

Blocaţi de ape pe şosea

O ploaie puternică a paralizat din nou capitala. Cum se întâmplă de fiecare dată, mai multe străzi au fost acoperite de ape, iar şoferii au fost nevoiţi să tragă pe dreapta. Din cauza puhoaielor, o mamă şi un nou-născut, care se întorceau de la maternitate, au rămas blocaţi în automobil, pe şoseaua Munceşti. A fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a-i scoate pe cei doi din maşină.

Un alt şofer s-a pomenit cu maşina în apă, după ce s-a aventurat pe o stradă inundată.

Potrivit Serviciului Situaţii Excepţionale, alte două persoane au fost evacuate dintr-un microbuz blocat din cauza apei pe strada Zaikin, din sectorul Râşcani. Nimeni nu a avut de suferit, iar maşina a fost tractată de pompieri. Din cauza furtunii din această după-amiază, un avion care venea din Dubai cu destinaţia Chişinău a fost redirecţionat pe aeroportul Bucureşti.

Salvatorii recomandă populației să apeleze de urgență Serviciul 901, atunci cînd se pomenesc în situații de risc.

Sursa: www.jurnaltv.md

Cuvinte cheie:

ploi , Chisinau , automobil

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1623
Populația:
2762 locuitori

Voinescu este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Voinescu este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 55 km de orașul Hîncești și la 82 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2762 de oameni. Satul Voinescu a fost menționat documentar în anul 1623.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.