Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
18 mai 2015, 11:35 views 17469
Prima parcare multietajată deschisă la Aeroportul Chişinău (Foto)
18 mai 2015, 11:35 views 17469

Prima parcare multietajată deschisă la Aeroportul Chişinău (Foto)

La Aeroportul Chişinău a fost deschisă, duminică, 17 mai, prima parcare multietajată, una dintre cele mai mari din Republica Moldova. Astfel, clienţii Aeroportului Internaţional Chişinău, vor putea folosi parcarea cu patru nivele, cu o capacitate de 800 de locuri, amplasată exact în faţa aerogării, relatează Radio Moldova Actualităţi.

Temporar, în prima perioadă de exploatare, toţi clienții vor putea beneficia gratuit de serviciile parcării noi. Pentru a identifica rapid locaţia autovehiculului, fiecare nivel este marcat cu o culoare diferită: galben, portocaliu, gri şi roşu.

La nivelul superior sunt locuri de parcare pentru persoanele cu dizabilităţi. De asemenea, sunt prevăzute două lifturi pentru transportarea persoanelor şi a mărfurilor, rampe de trecere între niveluri pentru vizitatori şi vehicule, sistem de control şi supraveghere video, dispozitive de informare şi alte echipamente necesare în conformitate cu standardele europene.

Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

parcare , aeroport , Chisinau , infrastructura

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1607
Populația:
1184 locuitori

Şestaci este un sat şi comună din raionul Soldăneşti. Şestaci este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la o distanță de 6 km de orașul Şoldăneşti și 126 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1184 de oameni. Prima mențiune documentară a satului Șestaci datează din anul 1607.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.