Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
14 octombrie 2015, 12:00 views 7575
Unde va avea loc concertul de Hramul Oraşului
14 octombrie 2015, 12:00 views 7575

Unde va avea loc concertul de Hramul Oraşului

Concertul dedicat Hramului oraşului Chişinău va avea loc pe strada pietonală la intersecţie cu bulevardul Grigore Vieru, iar pe scenă vor urca mai mulţi artişti autohtoni şi doar un artist de peste hotare.

Potrivit autorităţilor locale, din cauza evenimentelor care au loc în centrul Capitalei, concertul de Hramul Chişinăului se va desfărşura pe strada pietonală.

Pe scenă va evolua orchestra fraţilor Advahov, cea care va celebra 10 ani de la fondare.

De asemenea, vor participa interpreţi autohtoni care vor interpreta piese folclorice. Invitatul special va fi interpreta de muzică populară din România, Irina Loghin.

Odată cu lăsarea nopţii, pe scena de pe strada pietonală va urca Alex Calancea Band, alături de care vor evolua interpreţi autohtoni precum Guz, Capushon, trupa Rupt, dar şi alţi interpreţi autohtoni.

Concertul va începe la ora 17:00.

De asemenea, primarul Dorin Chirtoacă a declarat că dineul tradiţional organizat cu această ocazie va fi anulat, iar pe străzile Capitalei nu vor fi arborate drapelurile de sărbătoare.

Sursa: www.publika.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1965
Populația:
199 locuitori

Ruslanovca este un sat din cadrul comunei Vasilcău, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Soroca și la 152 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 199 de oameni. Satul Ruslanovca a fost înființat în anul 1965.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.