Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
25 martie 2016, 10:18 views 6862
Primăria Chișinău colectează deșeurile electrice în sectorul Rîșcani
25 martie 2016, 10:18 views 6862

Primăria Chișinău colectează deșeurile electrice în sectorul Rîșcani

În acest weekend, vor fi colectate deșeurile electrice în sectorul Rîșcani. Inițiativa aparține Primăriei Chișinău care a demarat campania e-Reciclare.

Fiare de călcat, televizoare, baterii, surse de alimentare, încărcătoare pentru telefoane mobile, imprimante, tastaturi, jucării, computere, aparate de fotografiat, foenuri, cabluri diverse, aspiratoare, cuptoare cu microunde, video casetofoane şi alte echipamente de uz casnic sau larg consum ce funcţionează pe bază de energie electrică sau baterii vor fi colectate și reciclate de către Primăria capitalei.

Astfel, pe data de 26 martie curent, de la ora 10:00 până la 15:00, în Parcul Eroilor căzuți în războiul din Afganistan, sectorul Rîşcani, va fi organizată acţiunea de colectare separată a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice e-Reciclare. Totodată, pe parcursul următoarelor luni, asemenea acţiuni vor fi organizate în fiecare sector al oraşului.

De menționat că acţiunea face parte din programul de evenimente desfăşurat în cadrul proiectului e-Reciclare pentru al doilea an consecutiv. Proiectul are drept scop educarea și conștientizarea populației despre colectarea separată a deșeurilor electrice. Pentru informații suplimentare sunați la numărul de telefon (022) 24-11-90 sau accesați pagina web a proiectului.

Sursa: zugo.md

Cuvinte cheie:

deşeuri , Chisinau , primaria

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1856
Populația:
1203 locuitori

Cucoara este un sat şi comună din raionul Cahul. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cucoara și Chircani. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Cahul și la 155 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1203 oameni. Satul Cucoara a fost menționat documentar în anul 1856.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.