Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
14 mai 2016, 10:30 views 5294
Cea de a VI-a ediție a Tîrgului locurilor de muncă la Chișinău
14 mai 2016, 10:30 views 5294

Cea de a VI-a ediție a Tîrgului locurilor de muncă la Chișinău

În perioada 27-28 mai curent Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) și Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă a mun. Chișinău va organiza cea de a VI-a ediție a Tîrgului locurilor de muncă pentru Tineret.

Tinerii vor avea posibilitatea de a se familiariza cu programele de studii ale instituțiilor de învățămînt, de a cunoaşte angajatori din diferite domenii, de a negocia jobul potrivit, precum și de a se informa despre situația actuală a pieţei muncii. De asemenea, va consolida legătura instituțiilor de învățămînt cu piața muncii și va promova incluziunea pe piața muncii a persoanelor cu dizabilități.

Forul meseriilor/profesiilor și Tîrgul locurilor de muncă pentru tineret este destinat absolvenților liceelor și gimnaziilor, tinerilor care își caută primul job după absolvirea facultății, șomerilor, precum și persoanelor angajate care doresc să-și schimbe locul de muncă.

Evenimentul este organizat la inițiativa ANOFM sub egida Ministerului Muncii, Protecției Sociale și Familiei, Ministerului Educației și Ministerului Tineretului și Sportului.

Forul meseriilor/profesiilor și Tîrgul locurilor de muncă pentru tineret se va desfășura în incinta Palatului Republicii și va începe la 10:00. Pentru mai multe detalii, accesați pagina de Facebook a evenimentului.

 

Sursa: zugo.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , tirg , munca

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1904
Populaţia:
731 locuitori

Alexeevca este un sat şi comună din raionul Edineţ. Alexeevca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Alexeevca este amplasat pe coline, la o distanță de 10 km de staţia de cale ferată Brătuşeni, la 15 km de oraşul Edineţ şi la 214 km de Chișinău, în apropierea satelor Branişte şi Feteşti. Sînt cinci localităţi din Republica Moldova care poartă acelaşi nume – Alexeevca. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 731 de oameni. Satul a fost atestat documentar în anul 1904.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.