Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
27 mai 2016, 10:55 views 9089
Un local din Chișinău, inclus în top 31 de localuri din lume
27 mai 2016, 10:55 views 9089

Un local din Chișinău, inclus în top 31 de localuri din lume

Savurează mîncarea la tine acasă! Un local din Chișinău a fost inclus într-un top internațional cu 31 de localuri din lume.

Topul localurilor unde trebuie fiecare turist să mănînce neapărat a fost realizat de BuzzFeed în baza celor care călătoresc în diferite colțuri ale lumii, pentru că ei sînt cei care au gustat din fiecare bucătărie tradițională.

Astfel, localul „KIKU Steak & Wine" din Chișinău s-a clasat printre primele locuri în listă, beneficiind de o recenzie din partea bloggerului Andrei Fornea. „Carnea și vinul bun sînt de nedespărțit în acest local. Veți găsi cele mai gustoase vinuri din Moldova și alte zeci de feluri de mîncare care vă vor cuceri. Restaurantul respectă tradițiile moldovenești, oferind totodată și o gamă variată de alte specialități", a scris acesta.

Nu este pentru prima dată cînd bucatele din Moldova se clasează în topuri internaționale. În februarie, acestea au fost lăudate de publicația online Caucasus Business Week, care a realizat un top al celor mai bune mîncăruri tradiționale din diverse țări europene.

Cuvinte cheie:

top , Chisinau , restaurant

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1629
Populația:
1476 locuitori

Unguri este un sat şi comună din raionul Ocniţa. Unguri este unicul sat din comuna cu acelaşi nume situat la o distanță de 30 km de orașul Ocnița și la 175 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1476 de oameni. Satul Unguri este menționat documentar în anul 1629.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.