Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
12 august 2016, 15:15 views 6004
Tîrgul articolelor pentru şcoală SCHOOL FAIR a fost inaugurat la ”Moldexpo”
12 august 2016, 15:15 views 6004

Tîrgul articolelor pentru şcoală SCHOOL FAIR a fost inaugurat la ”Moldexpo”

Circa 130 de companii şi-au expus produsele la Tîrgul articolelor pentru şcoală SCHOOL FAIR, ediţia a IV-a, care a fost inaugurat astăzi la Centrul Internaţional de Expoziţii (CIE) Moldexpo", informează MOLDPRES.

Tîrgul, care va fi deschis pînă la 31 august, include articole de calitate pentru elevii de toate vîrstele, inclusiv: uniforme şcolare şi costume de sport, haine pentru copii şi adolescenţi, încălţăminte, genţi, ghiozdane, rucsacuri, precum şi o ofertă mare de literatură artistică şi educaţională, rechizite şcolare şi papetărie.

În mesajul de salut adresat participanţilor la eveniment, Cristina Boaghi, viceministru al Educaţiei, a subliniat că "a devenit deja o tradiţie frumoasă ca în ajunul unui nou an de studii, să fie organizat Tîrgul Şcolar. Acesta este un eveniment mult aşteptat de părinţi, copii şi tineri, deoarece aici toţi, de la mic la mare, pot găsi lucrurile necesare pentru pregătirea de şcoală", a spus oficialul.

"Avem convingerea că şcoala trebuie să creeze un mediu favorabil pentru dezvoltarea fiecărui copil, deoarece toţi copiii, indiferent de statutul lor social şi nivelul de bunăstare a familiei, etnie sau dizabilitate, au acelaşi drept de a merge la şcoală pentru a învăţa şi a se dezvolta", a accentuat viceministrul Educaţiei.

Tîrgul SCHOOL FAIR este organizat de CIE "Moldexpo" în colaborare cu Ministerul Educaţiei, cu susţinerea oficială a Ministerului Economiei.

Sursa: www.moldpres.md

Cuvinte cheie:

tirg , scoala , Moldexpo

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1860
Populația:
2563 locuitori

Roşcani este un sat şi comună din raionul Anenii Noi. Roşcani este unicul sat din comuna cu acelaşi nume situat la o distanță de 7 km de orașul Anenii Noi și la 39 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2563 de oameni. Menționat documentar în 1860.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.