Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
16 august 2016, 10:15 views 9249
Troleibuzul nr.22 îşi schimbă ruta
16 august 2016, 10:15 views 9249

Troleibuzul nr.22 îşi schimbă ruta

Regia Transport Electric a municipiului Chişinău informează că de la 15 august, în legătură cu lucrările de reabilitare a infrastructurii rutiere pe bulevardul Ştefan cel Mare (tronsonul între Piaţa Dimitrie Cantemir şi strada Mihai Viteazul), precum şi în conformitate cu dispoziţia Primăriei din 1 august, după ora 23.00, în zilele de lucru, precum şi în toate zilele de odihnă va fi modificată ruta troleibuzului nr.22.

Astfel, în direcţia Botanica troleibuzul va circula de pe strada Ion Creangă pe strada V.Belinski, V.Lupu, F.Şciusev, bd.Ştefan cel Mare şi în continuare pe ruta stabilită.

În direcţia Buiucani – de la bd.Ştefan cel Mare pe străzile Mihai Viteazul, Columna, G.Coandă, Ion Creangă şi în continuare pe ruta stabilită.

Această situaţie va dura pînă la 21 august.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

troleibuz , rută , schimbări

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1949
Populația:
288 locuitori

Mirnoe este un sat din cadrul comunei Vinogradovca, raionul Taraclia. Localitatea se află la distanța de 34 km de orașul Taraclia și la 172 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 288 de oameni. Satul Mirnoe a fost întemeiat în anul 1949.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.