Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
23 septembrie 2016, 17:15 views 2705
Suspendarea traficului rutier pe str. Negruzzi
23 septembrie 2016, 17:15 views 2705

Suspendarea traficului rutier pe str. Negruzzi

Primăria Municipiului Chişinău anunţă că în perioada 23 septembrie 2016 (ora 23.00) – 26 septembrie 2016 (ora 06.00), va fi suspendat traficul rutier pe strada Constantin Negruzzi, în legătură cu efectuarea lucrărilor de reabilitare a infrastructurii rutiere.

Pe perioada executării lucrărilor, circulaţia transportului public va fi organizată după cum urmează:

Troleibuze:

Ruta nr. 5 – traseul rutei se scurtează pînă la Gara Feroviară;

Ruta nr. 4:

În direcţia spre centrul urbei – de pe bd. Dacia pe Viaduct, str. Ciuflea, bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt şi în continuare pe traseul stabilit; Retur – de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt pe str. Ciuflea, Viaduct, str. Hristo Botev şi în continuare pe traseul stabilit;

Ruta nr. 8:
În direcția spre centrul urbei – de pe bd. Traian pe bd. Dacia, Viaduct, str. Ciuflea, bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt și în continuare pe traseul stabilit; Retur – pe același traseu;

Ruta nr. 28 – de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt pe str. Tighina, str. București, str. Ciuflea, bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt şi în continuare pe traseul stabilit.

Autobuze:

Rutele nr. 3 şi nr. 122:
În direcția spre centrul urbei – de pe bd. Iu. Gagarin pe bd. Dimitrie Cantemir, str. Ismail, bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt şi în continuare pe traseele stabilite; Retur – pe același traseu.

Rutele nr. 18, nr. 33, nr. 44 şi nr. 49 – de pe str. Tighina pe str. Columna, str. Ismail şi în continuare pe traseele stabilite.

Microbuze:

Rutele nr. 103 şi nr. 120 – de pe str. Ismail pe bd. Dimitrie Cantemir, bd. Iu. Gagarin şi în continuare pe traseele stabilite.

Conducătorii auto care traversează zona sînt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , reparatie , drum , transport public

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1854
Populația:
1020 locuitori

Budăi este un sat şi comună din raionul Taraclia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Budăi şi Dermengi. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Taraclia și la 172 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1020 de locuitori. Satul Budăi a fost menționat documentar în anul 1854.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.