Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
24 septembrie 2016, 15:50 views 6162
A fost rupt contractul cu firma care se ocupa de reparaţia drumului Chişinău-Giurgiuleşti
24 septembrie 2016, 15:50 views 6162

A fost rupt contractul cu firma care se ocupa de reparaţia drumului Chişinău-Giurgiuleşti

Ministerul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor din Republica Moldova a rupt contractul cu firma din România, care se ocupa de reabilitarea drumului Chişinău-Giurgiuleşti.

După mai multe tentative de a oferi ajutor, Ministerul a ajuns la concluzia că lucrările care trebuiau finisate la sfârşitul lunii august curent, nu au fost îndeplinite nici macăr pe jumătate.

Costul proiectului de reconstrucţie a drumului constituia 19 milioane de euro, bani care au fost oferiţi, în calitate de credit, de Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare.

În calitate de avans, compania română de construcţii a primit o tranşă de 566.000 de euro.

Conform prevederilor contractuale, compania va fi nevoită să întoarcă această sumă integral şi să achite o amendă de 21.000 de euro, întrucât nu a indeplinit obligaţiunele sale în termen.

Sursa: www.publika.md

Cuvinte cheie:

reparatie , drum , contract , Romania

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1905
Populația:
177 locuitori

Clişcăuţi este un sat din cadrul comunei Prepeliţa, raionul Sîngerei. Satul are o suprafaţă de circa 0.24 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 2.20 km și este situat la 12 km de oraşul Sîngerei, şi la 95 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 177 de oameni. Localitatea Clișcăuți a fost întemeiată în anul 1905.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.