Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
13 februarie 2017, 17:18 views 3597
Cursă de ciclism către Ziua Îndrăgostiților la Chișinău
13 februarie 2017, 17:18 views 3597

Cursă de ciclism către Ziua Îndrăgostiților la Chișinău

În ajunul Zilei Îndrăgostiților în capitală a avut loc o cursă de ciclism. Traseul de 13 kilometri pe străzi le capitalei, a fost trasat în așa fel încît să formeze o inimă. Evenimentul a devenit tradițional și are loc la Chișinău al cincilea an consecutiv, entuziaștii acestuia nu au de gînd să se limiteze.

Organizatorii le propun îndrăgostiților o plimbare cu bicicleta-tandem. Puteți merge cu această bicicletă pînă seara pe 14 februarie.

"Este o bicicletă americană, un model din anul 1965. De la zece dimineața pînă la ora șaisprezece în spatele Arcului de Triumf va fi de serviciu unul dintre noi. Cuplurile vor putea să se plimbe cu bicicleta cît de mult vor dori", a declarat președintele Clubului Cicliștilor Amatori Vasile Fotescu.

Sursa: moldovanews.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1965
Populația:
112 locuitori

Ţiganca Nouă este un sat din cadrul comunei Ţiganca, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 11 km de orașul Cantemir și la 131 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 112 oameni. Satul Ţiganca Nouă a fost înființat în anul 1965.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.