Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
22 mai 2017, 10:00 views 5718
Un bebeluș a ajuns la reanimare după o vizită la grădina zoologică
22 mai 2017, 10:00 views 5718

Un bebeluș a ajuns la reanimare după o vizită la grădina zoologică

La Spitalul „V.Ignatenco" din Capitală a fost internat un copil în stare gravă după ce peste el a căzut o creangă. Incidentul a avut loc ieri în jurul amiezii pe teritoriul Grădinii Zoologice din Chișinău.

Potrivit martorilor, copilul, în vîrstă de un an, era cu părinții și se juca în apropierea lor, cînd o creangă s-a rupt și a căzut peste el.

Copilașul se află la reanimare, într-o stare extrem de gravă. Acesta a suferit un traumatism cranio-cerebral, comoție cerebrală, traumatisme a oaselor parietale și multiple hematoame.

Medicii urmau să decidă dacă copilul va fi supus unei intervenții chirurgicale.

Reprezentanții Grădinii Zoologice spun că niciun incident de acest gen nu a avut loc pe teritoriul acesteia. Oamenii legii afirmă că un asemenea caz nu a fost înregistrat la poliție. Anchetatorii urmează să se informeze și să ancheteze tragicul accident.

Sursa: unimedia.onfo

Cuvinte cheie:

spital , copii , gradina zoologica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1437
Populația:
1758 locuitori

Săseni este un sat şi comună din raionul Călăraşi. Din componenţa comunei fac parte localităţile Bahu și Săseni. Localitatea se află la distanța de 38 km de orașul Călărași și la 72 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1758 de oameni. Satul Săseni a fost menționat documentar în anul 1437.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.