Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
17 iulie 2017, 16:30 views 4916
Scăldatul în bazinele acvatice din Chişinău, interzis
17 iulie 2017, 16:30 views 4916

Scăldatul în bazinele acvatice din Chişinău, interzis

Scăldatul în bazinele acvatice din municipiul Chişinău este interzis.

Anunţul a fost făcut la şedinţa operativă a Primăriei Chişinău, de şeful adjunct al ,,Asociaţiei de Gospodărire a Spaţiilor Verzi", Galina Leahu. Potrivit ei, cu toate că sunt amplasate plăcuţe de avertizare pe malul bazinelor acvatice, oamenii continuă să se scalde, relatează Radio Moldova Actualităţi.

„Am fost avertizaţi de Centrul Naţional de Sănătate Publică că este interzis scăldatul. Noi am anunţăm acest lucru, dar lumea nu înţelege că scăldatul nu se recomandă. Avem restricţii practic în toate bazinele acvatice ce le avem. Sunt panouri informative, iar salvatorii permanent prin intermediul megafoanelor atenţionează şi informează cetăţenii", a menţionat Galina Leahu.

Potrivit datelor Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale, de la începutul anului în țară au fost înregistrate 27 de cazuri de înec.

Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , lacuri , interdicţie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1618
Populația:
7570 locuitori

Corjeuţi este un sat şi comună din raionul Briceni. Corjeuţi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Corjeuţi este situat pe rîul Lopatnic, la o distanță de 25 km de oraşul Edineţ, la 21 km de staţia de cale ferată Lipcani şi la 230 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 7570 de oameni. Prima atestare documentară a satului Corjeuţi din ţinutul Hotin datează din anul 1618.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.