Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
20 septembrie 2017, 11:10 views 4772
Termoelectrica vine cu recomandări
20 septembrie 2017, 11:10 views 4772

Termoelectrica vine cu recomandări

Administrația SA „Termoelectrica" recomandă gestionarilor să pregătească sistemul ingineresc din interiorul blocurilor locative și să prezinte pașapoartele tehnice la oficiile teritoriale ale întreprinderii, din sectorul din care fac parte.

Potrivit unui comunicat de presă al furnizorului de agent termic, spălarea hidropneumatică a sistemelor de încălzire, încercarea la presiune a acestora și izolarea termică a sistemelor inginerești de alimentare cu energie termică sunt printre cele mai importante lucrări care trebuie executate de către gestionarii blocurilor locative.

„Lucrările de pregătire a sistemului interior sunt foarte importante, întrucât de calitatea executării acestora depinde calitatea furnizării energiei termice odată cu începerea sezonului rece", a declarat directorul general „Termoelectrica", Veaceslav Eni.

În cazul în care se înregistrează datorii la energia termică, gestionarii sunt îndemnați să colaboreze cu furnizorul în privința achitării restanțelor financiare. Ei sunt invitați la sediul întreprinderii (str. T. Vladimirescu, 6, Centrul Comercial) pentru a semna o tranzacție de prevenire a litigiului.

Edificiile conectate la Sistemul de Alimentare Centralizată cu Energie Termică pot fi conectate la serviciile de termoficare şi înainte de emiterea deciziei oficiale de începere a sezonului de încălzire. Pentru aceasta este nevoie de o solicitare din partea administratorului blocului.

Gestionarii blocurilor locative se pot apropia la sediile teritoriale ale Termoelectrica S.A. din sectorul Ciocana – str. Ginta Latină, 19/3; sectorul Centru – str. Ismail, 86A; sectorul Râșcani – b-dul. Moscova, 11A; sectorul Botanica – b-dul. Dacia, 49/4; sectorul Buiucani – str. V. Lupu, 63 și Serviciul Rețele Primare – str. Florilor 4/3A.

Sursa: ipn.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1790
Populația:
1575 locuitori

Tocmagiu este un sat din comuna Teiu din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Grigoriopol și la 74 km de Chișinău. Populaţia satului Tocmagiu alcătuia 1575 de oameni în anul 2011. Satul Tocmagiu a fost menționat documentar în anul 1790.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.