Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
06 decembrie 2017, 16:15 views 5551
În Valea Trandafirilor va apărea un pom de Crăciun
06 decembrie 2017, 16:15 views 5551

În Valea Trandafirilor va apărea un pom de Crăciun

La 7 decembrie, în premieră, pe aleea centrală a parcului Valea Trandafirilor, intrarea din partea bulevardului Dacia, va fi instalat primul Pom de Crăciun.

Potrivit președintei proiectului „Parcul Meu", Otilia Cotruță, pomul va fi unul neobișnuit, deoarece la instalarea lui nu va avea de suferit niciun arbore.

„Pomul va fi creat cu folosirea crengilor de brad naturale obținute de pe urma curățării copacilor care cresc în parc. Atmosfera de sărbătoare va fi menținută de Moș Crăciun, Alba-ca-Zăpada și un pitic. Mandarinele și muzica, cadourile și concursurile vor aduce zîmbete pe fețele vizitatorilor parcului", a menționat ea.

Organizatorii își propun ca feeria sărbătorilor de iarnă să se mențină cît mai mult în inimile tuturor participanților.

„În acest scop, oaspeții vor primi în dar fotografiile făcute în cadrul evenimentului. Ele vor fi aplicate pe un magnet timp de o oră din momentul fotografierii. Participanții proiectului „Parcul meu" au pregătit pentru oaspeți ciocolată fierbinte", a precizat Otilia Cotruță.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

brad , Crăciunul

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
78 locuitori

Ulmul Mic este un sat din cadrul comunei Ulmu din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Rîbnița și la 113 km de Chișinău. Populaţia satului Ulmul Mic alcătuia 78 de oameni în anul 2012. Satul Ulmul Mic a fost înființat la ănceputul secolului XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.