Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
14 martie 2018, 10:45 views 11370
Valeriu Munteanu, desemnat de către PL drept candidat la funcția de primar al municipiului Chișinău
14 martie 2018, 10:45 views 11370

Valeriu Munteanu, desemnat de către PL drept candidat la funcția de primar al municipiului Chișinău

Valeriu Munteanu a fost desemnat candidatul Partidului Liberal pentru funcția de Primar General al municipiului Chișinău. Candidatura acesta a fost susținută de majoritatea membrilor Biroului Politic al Partidului Liberal.

Biroul a examinat candidatura pentru funcția de Primar General al municipiul Chișinău. Au fost înaintate și examinat șase candidaturi.

Amintim, că Andrei Năstase este candidatul celor de la Platforma "Demnitate și Adevăr" pentru funcția de primar general al Capitalei. De asemenea, Andrei Năstase a cerut sprijinul Maiei Sandu în alegerile locale, însă ultima a menționat că, deocamdată, formațiunea pe care o conduce nu a luat nicio decizie în acest sens.

Sursa: www.realitatea.md

Cuvinte cheie:

Valeriu Munteanu , Chisinau , primar , alegeri

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1840
Populația:
2003 locuitori

Caşunca este un sat şi comună din raionul Floreşti. Caşunca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 17 km de orașul Florești și la 120 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2003 oameni. Satul Caşunca a fost înființat în anul 1840.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.