Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
20 martie 2018, 11:48 views 10762
Explozie în centrul Chișinăului (Video)
20 martie 2018, 11:48 views 10762

Explozie în centrul Chișinăului (Video)

UPDATE (11:53) Poliția confirmă că în urma exploziei două persoane și-au pierdut viața. Inspectoratul General al Poliției anunță briefing de presă la ora 12:30.

UPDATE (11:46) Surse ale Deschide.MD spun că tragedia s-a produs în urma unei certe banale între doi clienți ai magazinului și vânzătoarea, care ar fi refuzat să le vândă acestora băuturi alcoolice. Cei doi ar fi amenințat-o pe femeie cu o grenadă.

Explozie într-un magazin alimentar din centrul Chișinăului.

Marketul se află la intersecția străzilor Alexei Mateevici și Armenească. Potrivit martorilor, două persoane au decedat, iar alte două sînt rănite. La fața locului s-au deplasat echipe ale poliției și serviciul Bomteh.

Imaginile video au fost făcute de un martor ocular. Acesta susține că la intrarea în magazin este o geantă cu imprimeu militar. Potrivit unor surse, explozia s-ar fi produs în urma detonării accidentale a unei grenade.

Magazinul se află în apropierea Cimitirului Armenesc. La fața locului se află și o ambulanță, iar locul a fost încercuit de forțele de ordine.

Sursa: tv8.md

Cuvinte cheie:

explozie , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1861
Populația:
38 locuitori

Leordoaia este un sat din cadrul comunei Hîrceşti, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Ungheni și la 80 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 38 de oameni. Satul Leordoaia a fost menționat documentar în anul 1861.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.